Akcija

Akcija

Akcija

Akcija !!! Ne spreglejte naše jesenske akcije, ki traja od 01.09.2020 do 31.12.2020. Akcija velja za vse proizvode našega rednega prodajnega programa. Redni prodajni program zajema: sekcijska garažna vrata, rolo vrata, stranska krilna vrata, dvokrilna vrata ter ALU ter PVC vhodna vrata.

Naj bodo naša garažna vrata dodana vrednost vašega doma!

V kolikor Vas zanima proizvodnja garažnih vrat, si jo lahko ogledate na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=1gRc6uHpuBY

Podjetje LEDUS d.o.o. je zastopnik za rusko podjetje DoorHan, ki je specializirano podjetje za proizvodnjo celotne palete sestavnih delov za vse vrste vrat. DoorHan je stabilno podjetje, ki uspešno napreduje s svojo vedno večjo prodajno mrežo. Predstavništva zajemajo celotno Rusijo, Evropo ter Azijo. Njegova glavna proizvodnja je v Rusiji, tovarne po Evropi in Aziji, pa izdelujejo izdelke v skladu s posebnostmi in zahtevami posameznega trga. Vsaka tovarna je vodilni proizvajalec izdelkov in le te dobavljajo na trge različnih držav. Naša dobava izhaja iz tovarne na Češkem. Izdelke tržimo s pomočjo prodajnih zastopnikov in monterjev iz različnih regij, po celotni Sloveniji.

V kolikor želite, da dobi vaš stanovanjski objekt čudovito dodano vrednost v obliki garažnih ali vhodnih vrat, potem ste se odločili in pogledali na pravo mesto.

Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj z delom na segmentu vrat, se trudimo, da vam zagotovimo najboljše možne storitve na tem področju.

Vrata so del stavbe, ki nam morajo ob njihovem prehodu pustiti dober občutek. Prilagodimo se vašim željam in strokovno opravimo delo, ki mora na koncu pustiti zadovoljstvo vseh skupaj.

Izbirate lahko med široko paleto izdelkov, kot so garažna vrata, rolo vrata, sekcijska vrata, vhodna vrata. Nudimo Vam tudi krilna vrata, dvokrilna vrata, stranska vrata, vrata z osebnim prehodom,…

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca, telefona 040 206 665 ali e-maila: info@ledus.si. Z vami bomo vzpostavili kontakt v najkrajšem možnem času.

Vaše zadovoljstvo je naše zadovoljstvo in to posledično pomeni uspeh vseh v verigi.