PREVERI HITER IZRAČUN GARAŽNIH VRAT

Stranska enokrilna vrata DoorHan

DoorHan
Stranska krilna vrata

Stranska krilna vrata lahko oblikujemo tako, da se ujemajo z vašimi garažnimi vrati. Nič ni bolj preprosto. Dvoje vrat – en videz!

Proizvodnja: Stranska krilna vrata so izdelana po standardnih načrtih, a tudi glede na potrebe posameznikov. Prednosti: močna struktura; optimalno razmerje med ceno in kakovostjo; preprosta montaža.

Značilnosti: krilo je izdelano in sendvič panelov, okvir iz aluminijastih profilov.

Možnosti: površina panela – imitacija lesa (woodgrain), hrapava (stucco) ali gladka. Stranska vrata se lahko odpirajo navzven ali navznoter, izberete lahko DIN levo ali DIN desno izvedbo.

Barve panelov – standardne. Barva okvirja – RAL 9010. Po želji so stranska vrata na voljo tudi v drugih barvah lestvice RAL

Stranska dvokrilna vrata DoorHan

DoorHan
Dvokrilna-vrata-Doorhan-1-1024x640

Za tiste, ki še vedno prisegate na klasiko in vam najbolj odgovarja star način vrat imamo v našem prodajnem programu tudi dvokrilna ALU vrata Doorhan. Vgrajuje se jih navadno med odprtino, in sicer na mesto, kjer so bila montirana obstoječa vrata. Ker so sedanji profili drugačnih dimenzij od starih lesenih, so pri določenih primerih potrebni manjši lepotni fasadni popravki.

Proizvodnja: vrata so izdelana po standardnih načrtih, a tudi glede na potrebe posameznikov. Prednosti: močna struktura; optimalno razmerje med ceno in kakovostjo; preprosta montaža.

Značilnosti: krilo je izdelano in sendvič panelov, okvir iz aluminijastih profilov. Debelino lahko izbirate med 24 mm in 40 mm. Prag dvokrilnih vrat je pohoden, tako da lahko brez ovir zapeljete svoj avto v garažo. Opcijsko se lahko vrata opremi z svetlobnimi okni, samozapiralom, zračniki ali kakšno drugo dodatno opremo.

Krila so lahko poljubne velikosti vendar se zaradi statičnih izračunov takšna vrata izdeluje le do dimenzij 3000 x 2500 mm.

Možnosti: površina panela – imitacija lesa (woodgrain), hrapava (stucco) ali gladka. Dvokrilna vrata se lahko odpirajo navzven ali navznoter, izberete lahko DIN levo ali DIN desno izvedbo.

Barve panelov – standardne. Po želji so stranska vrata na voljo tudi v drugih barvah lestvice RAL

Scroll to Top