PREVERI HITER IZRAČUN GARAŽNIH VRAT

Sekcijska vrata DoorHan

Sekcijska garažna vrata RSD01/02
Sekcijska garažna vrata RSD01/02 z vgrajenim osebnim prehodom
Stranska krilna vrata v izgledu sekcijskih vrat (enokrilna/dvokrilna)

Sekcijska vrata Doorhan bodo dodala vrednost vašemu domu. Odločite se lahko za izvedbo z motornim pogonom ali za ročno izvedbo. Garažna vrata RSD01/RSD02 z osebnim prehodom Vas rešijo težav hitrih prehodov. V kolikor potrebujete stranska vhodna vrata v istem izgledu kot garažna vrata, nas povprašajte o tej izvedbi in predstavili Vam bomo tudi to možnost.

Vrata prilagodimo situaciji na vašem objektu. Kontaktirajte nas za neobvezujočo ponudbo, ogled ali izmero. Potrudili se bomo, da boste s sekcijskimi garažnimi vrati našega prodajnega programa zadovoljni.

Oprema (odvisno od izvedbe in naročila), kot so daljinski upravljalniki, zunanji sprejemniki, tipkovnice in drugi dodatki avtomatizacije omogočajo priročno in varno odpiranje vrat. Vse krmilne naprave so optimizirane za povezavo s sistemi avtomatizacije DoorHan, lahko pa se jih kombinira tudi z napravami drugih proizvajalcev (npr. pogoni drsnih vrat,..). Daljinske upravljalnike je preprosto programirati – le nekaj pritiskov na gumbe vam prihrani čas in zagotavlja varno in preprosto uporabo vseh sistemov avtomatizacije.

V garaži nimate elektrike? Nič zato… Na pogone naših vrat vam omogočamo priklop akumulatorskega sistema, ki vam omogoča večkratno odpiranje vrat. Dobavljiv je tudi solarni sistem s katerim postanejo vrata popolnoma neodvisna od dobave električne energije po klasičnih sistemih. Na vašo željo vam lahko dobavimo tudi povsem “ročna” vrata, kjer ne potrebujete nobenega vira električne energije.

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca, e-mail naslova info@ledus.si ali telefona 040 206 765 in prilagodili se bomo vašim željam.

Oglejte si proizvodnjo sekcijskih garažnih vrat na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=1gRc6uHpuBY

Morda potrebujete drug tip vrat (rolo, vhodna, krilna, dvokrilna) Klik na povezavo: www.ledus.si

DoorHan
Scroll to Top