PREVERI HITER IZRAČUN GARAŽNIH VRAT

Rolo vrata

Rolo vrata

Rolo vrata se običajno vgrajuje v primerih, ko zaradi pomanjkanja prostora v garaži ali katere druge ovire montaža sekcijskih dvižnih vrat ni mogoča. Rolo garažna vrata zavzamejo manj prostora za vodila v notranjosti garaže. Rolo garažna vrata si lahko predstavljamo kot močnejšo okensko roleto. Z razliko od klasičnih rolet je tu vgrajen elektromotorza samodejen dvig in spust ter močnejša stranska vodila.

Izolacija rolo vrat je 17 mm kar je sicer nekaj manj kot pri sekcijskih vratih, vendar še vedno nudi zadostno izolacijo. Izdelana so v celoti iz aluminija ( tako vodila kot lamele). Škatla v katero se rolo navije je dimenzije 300 x 300 oziroma 350 x 350 mm za večje dimenzije. Vgrajuje se jih lahko na zunanjo stran (npr. pod balkon) ali pa na notranjo stran (min preklada 300 mm). Varnost je izvedena v sami tesnilni gumi, kar pomeni da se vrata ob dotiku ovire nemudoma dvignejo. 

V sama vrata je mogoče vgraditi tudi zračnike ali svetlobne lamele, žal pa v njih ni mogoča vgradnja vrat za osebni prehod.

Cevni monofazni pogon rolo vrat je nameščen v samo os roloja in ni viden. Upravljamo ga z tipko na notranji steni in z daljincem iz zunanje strani.

Barvna lestvica polnila vrat je zelo široka. Poleg standardnih vrat (bela, siva, rjava, zlati hrast), si lahko zamislite tudi barvo po RAL lestvici ali kakšno od ostalih izvenstandardnih imitacij.

Oprema - rolo vrata

Odvisno od izvedbe in naročila, vam daljinski upravljalniki, zunanji sprejemniki, tipkovnice in drugi dodatki avtomatizacije omogočajo priročno in varno odpiranje vrat. Vse krmilne naprave so optimizirane za povezavo s sistemi avtomatizacije DoorHan. Opremo lahko kombiniramo tudi z napravami drugih proizvajalcev (npr. pogoni drsnih vrat,..). Avtomatika DoorHan prihrani čas in zagotavlja varno in preprosto uporabo vseh sistemov.

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca, e-mail naslova info@ledus.si ali telefona 040 206 765 in prilagodili se bomo vašim željam.

Oglejte si proizvodnjo sekcijskih garažnih vrat na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=1gRc6uHpuBY

Morda potrebujete drug tip vrat (rolo, vhodna, krilna, dvokrilna) Klik na povezavo: www.ledus.si

Scroll to Top