PREVERI HITER IZRAČUN GARAŽNIH VRAT

Ledus d.o.o. – Garažna in vhodna vrata

Podjetje LEDUS d.o.o. je zastopnik za podjetje DoorHan, ki je specializirano podjetje za proizvodnjo celotne palete sestavnih delov za vse vrste vrat. DoorHan je stabilno podjetje, ki uspešno napreduje s svojo vedno večjo prodajno mrežo. Predstavništva zajemajo celotno Evropo in Azijo. Njegova glavna proizvodnja je na češkem, tovarne po Evropi in Aziji, pa izdelujejo izdelke v skladu s posebnostmi in zahtevami posameznega trga. Vsaka tovarna je vodilni proizvajalec izdelkov in le te dobavljajo na trge različnih držav. Naša dobava izhaja iz tovarne na češkem. Izdelke tržimo s pomočjo prodajnih zastopnikov in monterjev iz različnih regij, po celotni Sloveniji.

V kolikor želite, da dobi vaš stanovanjski objekt čudovito dodano vrednost v obliki garažnih ali vhodnih vrat, potem ste se odločili in pogledali na pravo mesto.

Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj z delom na segmentu vrat, se trudimo, da vam zagotovimo najboljše možne storitve na tem področju.

Vrata so del stavbe, ki nam morajo ob njihovem prehodu pustiti dober občutek. Prilagodimo se vašim željam in strokovno opravimo delo, ki mora na koncu pustiti zadovoljstvo vseh skupaj.

Izbirate lahko med široko paleto izdelkov, kot so garažna vrata, rolo vrata, sekcijska vrata, vhodna vrata. Nudimo Vam tudi krilna vrata, dvokrilna vrata, stranska vrata, vrata z osebnim prehodom,…

Oglejte si, kako se v podjetju DoorHan izdelujejo vaša bodoča garažna vrata na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=1gRc6uHpuBY

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca, telefona 040 206 765 ali e-maila: info@ledus.si. Z vami bomo vzpostavili kontakt v najkrajšem možnem času.

Vaše zadovoljstvo je naše zadovoljstvo in to posledično pomeni uspeh vseh v verigi.

DoorHan
Garažna vrata

Prosimo Vas, da zaradi nastale situacije s korona virusom, upoštevate vsa opozorila NIJZ in nas pred nameravanim obiskom v podjetju LEDUS d.o.o.,  o tem telefonsko obvestite. Ostanite zdravi!

Scroll to Top