PREVERI HITER IZRAČUN GARAŽNIH VRAT

Obrazec za oddajo povpraševanja

Obrazec je namenjen oddaji povpraševanja. Poslali vam bomo neobvezujočo ponudbo glede na vaše povpraševanje.


Po oddaji obrazca, Vas bomo kontaktirali v najkrajšem možnem času.

Oglejte si tudi proizvodnjo sekcijskih vrat v matičnem podjetju DoorHan na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=1gRc6uHpuBY&t=117s

Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj z delom na segmentu vrat, se trudimo, da vam zagotovimo najboljše možne storitve na tem področju.

Vrata so del stavbe, ki nam morajo ob njihovem prehodu pustiti dober občutek. Prilagodimo se vašim željam in strokovno opravimo delo, ki mora na koncu pustiti zadovoljstvo vseh skupaj.

Izbirate lahko med široko paleto izdelkov, kot so garažna vrata, rolo vrata, sekcijska vrata, vhodna vrata. Nudimo Vam tudi krilna vrata, dvokrilna vrata, stranska vrata, vrata z osebnim prehodom,…

V kolikor potrebujete za vaša obstoječa garažna vrata servis ali morebitne rezervne dele, vam bomo z veseljem pomagali. Morda potrebujete samo nadgradnjo obstoječih vrat ali zamenjavo motorja. V kolikor le tega nimate, lahko poiščemo rešitev in avtomatiziramo vrata.

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca, telefona 040 206 765 ali e-maila: info@ledus.si. Z vami bomo vzpostavili kontakt v najkrajšem možnem času.

Vaše zadovoljstvo je naše zadovoljstvo in to posledično pomeni uspeh vseh v verigi.

 

Podjetje LEDUS d.o.o. je zastopnik za podjetje DoorHan, ki je specializirano podjetje za proizvodnjo celotne palete sestavnih delov za vse vrste vrat.

DoorHan je stabilno podjetje, ki uspešno napreduje s svojo vedno večjo prodajno mrežo. Predstavništva zajemajo celotno Evropo in Azijo.

Njegova glavna proizvodnja je na češkem, tovarne po Evropi in Aziji, pa izdelujejo izdelke v skladu s posebnostmi in zahtevami posameznega trga. Vsaka tovarna je vodilni proizvajalec izdelkov in le te dobavljajo na trge različnih držav.

Naša dobava izhaja iz tovarne na češkem. Izdelke tržimo s pomočjo prodajnih zastopnikov in monterjev iz različnih regij, po celotni Sloveniji.

Prosimo Vas, da zaradi nastale situacije s korona virusom, upoštevate vsa opozorila NIJZ in nas pred nameravanim obiskom v podjetju LEDUS d.o.o.,  o tem telefonsko obvestite. Ostanite zdravi!

Scroll to Top